Vedľajšie vety v nemeckom odbornom ekonomickom texte. Príslovkové vety miesta a spôsobové vety zvláštneho okolnostného deja - Flochová, Eleonóra
Analýza príslovkových viet miesta a spôsobových viet so spojkami ohne dass, ohne ... zu, (an)statt dass, (an)statt ... zu.