Corporate Governance v Slovenskej republike od transformačného procesu po obdobie pretrvávajúcej krízy - Steinhauser, Dušan, 1988-
Príspevok objasňuje vplyv Corporate Governance – ako manažérskeho nástroja – na výkonnosť slovenského hospodárstva. Hospodársky vývoj v SR ako rámec pre uplatnenie pravidiel Corporate Governance. Corporate Governance v podmienkach SR. Implementácia pravidiel Corporate Governance znamená dôsledné dodržiavanie a rešpektovanie právnych noriem, ale aj etických a morálnych pravidiel.