A design of a methodology of creating visualizations for selected building element using Cax System Catia V5 - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Využitie vizualizácie a simulácie konštrukčných uzlov lietadiel pomocou CAx systémov. Komplexný vývoj produktu od dizajnérskeho náčrtu cez koncepčný návrh, testovanie, prípravu do výroby, distribúciu, záručný a pozáručný servis až po likvidáciu a ukončenie životného cyklu produktu.