Možnosti využitia štandardného operačného postupu pri výkone daňovej kontroly dane z príjmov - Sabayová, Mária
Stručné zhrnutie časti návrhu Inštitútu informatiky a štatistiky - IFOSTAT, na optimalizáciu výberu daní z príjmov fyzických a právnických osôb v SR.