Syndróm vyhorenia v práci pedagógov Ekonomickej univerzity v Bratislave - Skorková, Zuzana, 1979-
Teoretické vymedzenie syndrómu vyhorenia a jeho prevencia. Syndróm vyhorenia medzi pedagogickými pracovníkmi Ekonomickej univerzity v Bratislave.