Analýza hospodárskeho a sociálneho vývoja v Argentíne na prelome 20. a začiatkom 21. storočia - Bakytová, Jana
Analýza hospodárskeho a sociálného rozvoja Argentíny. Faktory, ktoré ovplyvňujú tento stav.