Súčasné problémy vysokého školstva na Slovensku - Lipták, František
Pojem inteligencia. Náčrt základnej funkcie vysokých škôl. Zdôvodnenie nízkej úrovne vysokého školstva v SR z roku 2006. Nevyhnutnosť riešenia otázok.