Komunálny odpad v okrese Michalovce ako príležitosť pre udržateľný rozvoj spoločnosti - Stričík, Michal, 1969-
Analýza produkcie komunálnych odpadov v okrese Michalovce. Vývoj množstva komunálneho odpadu na jedného obyvateľa za rok v sledovanom období rokov 2009-2013. Zhodnocovanie a zneškodňovanie komunálneho odpadu v okrese Michalovce, v Košickom kraji a v Slovenskej republike.