Čínske miliardy obchádzajú Slovensko - Nejedlý, Tomáš
Čínske investície v Českej republike. Nákup technológií, značiek a lukratívnych nehnuteľností v najvyspelejších štátoch. Čínske investície na Slovensku. Prečo na Slovensko neprišli čínske investície. Čínsky kapitál na Slovensku.