Volkswagen sa otriasa v základoch - Kvašňák, Lukáš
Podvodné obchádzanie prísnych emisných testov. Zasiahnuté značky - Volkswagen, Audi, Seat, Škoda. Prepad akcií Volkswagenu. Nový výkonný riaditeľ. Pošramotená povesť automobilky.