Postavení nezávislých maloobchodních firem a možnost zvýšení jejich konkurenceschopnosti - Záboj, Marek
Problematika udržateľnosti malých a stredných podnikov zameraná na maloobchodné firmy, ktorých ponuka sortimentu je z oblasti regionálných potravin a nákupná atmosféra a ďalšie doplnkové služby môžu ovlyvniť celkovú atraktívnosť danej destinácie.