Trendy ve výuce cizích jazyků a konkurenceschopnost v cestovním ruchu, gastronomii a hotelnictví - Jašková, Jana
Trendy vo výučbe cudzích jazykov. Vývoj metód cudzojazyčnej výučby. Komunikačný prístup k cudzojazyčnej výučbe. Modely komuniačnej kompetencie a jej zložky.