Vnímání zákazníka a faktory konkurenceschopnosti – komparativní analýza sektorů služeb - Klapalová, Alena
Prezentácia výsledkov komparatívnej analýzy vybraných faktorov konkurencieschopnosti a vnímanie zákazníka, konkrétne na jednej strane podnikov zo sektoru cestovného ruchu a pohostinstva a na druhej strane podnikov z ďalších sektorov odvetvia služieb.