Hviezdoslav a spol. sa sťahujú na internet - Kováč, Ján
Príprava portálu Slovakiana.sk, na ktorom sa má sprístupniť vyše milióna kníh, obrazov, filmov a historických objektov. Digitalizácia knižničných dokumentov v Slovenskej národnej knižnici. Inštitúcie, ktoré digitalizujú. Časť digitalizovaných objektov ako súčasť portálu Europeana. Náklady na digitalizáciu kultúrneho dedičstva SR. Využitie vo vzdelávaní.