Digitální technologie v cestovním ruchu - Stoličný, Peter
Informácie ako komunikačný nástroj. Rozvoj informačných technológií. Historia platobného styku a rozvoja komunikácie. Využitie platobných systémov v cestovnom ruchu. Informačné tágy v službách cestovného ruchu.