Slovensko a jeho konvergencia v oblasti trhu práce - Valach, Matej
Trh práce na Slvovensku a jeho konvergencia v rámci krajín Európskej únie (EÚ) a krajín Vyšehradskej štvorky (V4). Vybrané ukazovatele sú porovnané s priemermi EÚ a krajinami V4.