BYOD: Pripravte sa na nové trendy - Oravec, Jozef
Fenomén BYOD (bring your own device - prines si vlastný prístroj), ktorý umožňuje zamestnancom prístup k firemným informáciám z vlastných počítačov. Výhody - flexibilita pracovníkov, väčšia produktivita, práca doma. Bezpečnostné riziká.