Innovative Model of Integrated Energy Management in Companies - Majerník, Milan, 1952-
Integrácia energetického manažmentu do funkčného systému riadenia firmy podľa normy ISO 50001, výrazne zlepší energetickú účinnosť. Navrhovaný model integrácie je efektívnym nástrojom pre neustále zlepšovanie a udržateľný rozvoj podnikania.