Pedagogické vzdelávanie učiteľov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Šlosár, Rudolf
Kvalita výchovno-vzdelávacieho procesu na vysokej škole závisí od kvality práce vysokoškolského učiteľa. Pedagogická a vedecko-výskumná práca učiteľa sa vzájomne ovplyvňujú a podmieňujú. Vzdelávanie učiteľov VŠ vo vedeckej a pedagogickej oblasti. Pedagogické vzdelávanie vysokoškolských učiteľov na EU v Bratislave v minulosti a súčasnosti.