Zajištění konkurenční výhody v hotelnictví prostřednictím logistiky - Hajna, Petr
Úloha logistiky v oblasti zabezpečenia konkurenčnej výhody v segmente hotelierstva. Význam logistiky pri riadení dodávateľských reťazcov. Význam inforácií a ich kľúčová úloha pre možnosť optimalizácie logistických procesov v hoteloch.