Atraktivita územia obcí CHKO Strážovské vrch pre potreby cestovného ruchu - Kasagranda, Anton
Atraktivita územia pre potreby cestovného ruchu môže byť vyjadrená kvantitatívne. Regióny disponujú určitými predpokladmi pre takúto formu rozvoja. Tieto predpoklady sú vnútorne členené na lokalizačné a realizačné a ich hodnota sa dá kvantifikovať. Kvantitatívne vyjadrenie atraktivity lokalizačných a realizačných predpokladov, ktorými disponujú obce v záujmovom území CHKO Strážovské vrchy s dôrazom na prípadný rozvoj cestovného ruchu.