Long-run Elasticity of Substitution - Szomolányi, Karol, 1976-
Odhad dlhodobej elasticity substitúcie použitím odhadovanej kointegrovanej formy príjmu. Dlhodobá produkčná funkcia USA v tvare Cobb-Douglasovej produkčnej funkcie.