Možné prínosy a negatíva Transatlantického partnerstva v oblasti obchodu a investícií - Dohody o voľnom obchode medzi EÚ a USA - Bittmannová, Bianka
Transatlantické partnerstvo v oblasti obchodu a investícií (TTIP) je pripravovaná dohoda o voľnom obchode medzi EÚ a USA, o ktorej sa začalo rokovať v roku 2013. Mala by byť podpísaná do konca roku 2015. Očakávané prínosy.