Zůstat, nebo odejít? O deziluzi (začínajících) akademických a vědeckých pracovníků a pracovnic - Cidlinská, Kateřina
Dôvody odchodu začínajúcich akademických a vedeckých pracovníkov z akademických pozícií v Českej republike (ČR). Pracovné podmienky na vysokých školách v ČR. Možnosti profesného rozvoja vo vede na začiatku akademickej kariéry. Percento pracujúcich žien a mužov vo vede v ČR.