Routes Design Using Own and Hired Vehicles - Čičková, Zuzana, 1978-
Náklady spojené s distribúciou a logistické riešenia v podniku. Kombinácia modelov klasického problému trate vozidla (CVRP) a otvorených tratí s najatým vozidlom.