Composite evaluation of customer satisfaction - Lesáková, Dagmar, 1949-
Znaky spokojnosti seniorov s vybraných nákupným miestom (faktorová analýza): pohodlie pri nákupe, hodnota vyjadrená peniazmi a imidž obchodu. V užšom zmysle: kvalita produktu, adekvátnosť ceny, pravidelná reklama, nápomocný personál, fyzické vlastnosti nákupného prostredia a služby (parkovanie, internetový nákup, počet otvorených pokladní,...).