Kvalita personálu a služby v cestovnom ruchu - Grenčíková, Adriana
Analýza významu kvality personálu pre rozvoj cestovného ruchu. Nedostatočný počet možností vzdelávania sa v oblasti cestovného ruchu v Slovenskej republike v porovnaní s Českou republikou a súvislosti v poskytovaní kvalitných služieb zákazníkom v oblasti cestovného ruchu.