Požiadavky obyvateľov Slovenskej a Českej republiky na cieľovú krajinu cestovného ruchu - Pompurová, Kristína
Analýza a porovnanie požiadaviek obyvateľov SR a ČR na cieľovú krajinu cestovného ruchu a formulácia záverov.