Kľúčové ingrediencie najlepších lídrov? Vízia a empatia človek, ktorý stojí za úspechmi Lega - Bobáň, Václav
Rozhovor s Christianom Majgaardom, niekdajším vrcholovým manažérom firmy Lego, ktorý je považovaný za jedného z top spíkrov sveta. Marketingová stratégia a profesionálne možnosti dnešných manažérov.