Monopoly Profit Maximization Model in the Conditions of Perfect Price Differentiation at a Non-linear Price Setting - Fendek, Michal
Cenová diskriminácia druhého stupňa: rozdielna cena pri rôznych nakúpených množstvách tovaru či služby.