Best practices v sociálnom cestovnom ruchu na príklade Španielska - Linderová, Ivica
Dobré praktiky a skúsenosti v sociálnom cestovnom ruchu Španielska. Prezentácia Španielska ako krajiny s rozvinutým systémom sociálneho cestovného ruchu. Vymedzenie pojmu sociálny cestovný ruch, ako ho chápu Španieli. Programi a iniciatívy na podporu sociálneho cestovného ruchu.