Začiatok podnikania v ubytovacích a stravovacích službách v SR - Šmardová, Ľudmila
Vybraná problematika začiatku podnikania v ubytovacích a stravovacích službách v Slovenskej republike, konkrétne živnostenské oprávnenia. Nadväznosť legislatívy upravujúcej živnostenské podnikanie a legislatívy upravujúcej znaky ubytovacích a stravovacích zariadení. Nedostatky vyplývajúce z tejto legislatívnej úpravy.