Sedia na manažérskych stoličkách tí správni? - Kazička, Peter
Vedenie zamestnancov v rukách odborníkov, znalcov čísel a faktov, ktorí však málokedy vedia ako zaobchádzať s emocionalitou zamestnancov. Odbornosť verzus znalosti o vedení ľudí na všetkých úrovniach.