Startupové Oscary - Mekyňová, Júlia
V San Franciscu na jeseň oceňujú mladé startupové firmy. Tento rok si hlavné ceny odniesli autori softvéru pre inteligentné skleníky, obchod s výrobkami z konope, mobilná aplikácia nechtového dizajnu aj donáška bio obedov. Všetky majú okrem skvelého nápadu jedno spoločné - investorov, ktorí ich svetelnou rýchlosťou vykopli vpred. Slovenský startupista Tomáš Ondrejka informuje o konferencii TechCrunch Disrupt San Francisco 2015 a dáva tipy na to, ako získať investora.