Attributes of Satisfaction with Foodshops among Older Shoppers - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vlastnosti produktu, vnútorné prostredie obchodu, služby zamestnancov a prístupnosť obchodu identifikované ako hlavné faktory uspokojenia seniora pri nákupe. Prieskum spokojnosti pre vekové skupiny a zdravotný stav dôchodcov. Nespokojnosť zákazníkov predovšetkým s kvalitou produktu a cenou.