Životopis, s ktorým ulovíte prácu snov - Mekyňová, Júlia
Mladí startupisti a ich nápad založiť portál, prostredníctvom ktorého pomáhajú ľuďom písať životopis. Portál Kickresume, ktorý využívajú aj v Egypte a v Indii. Spolupráca s anglicky hovoriacimi jazykovými korektormi. Nastavenie cien.