Franchising splňte si svoj sen o podnikaní - Briestenská, Jana
Franchisingový koncept Kinekus spája výhody malého a stredného podnikania s výhodami veľkého franchisingového systému, čím zabezpečuje všetkým svojim partnerom väčšiu konkurencieschopnosť, centrálny marketing a možnosť expanzie celej siete.