Etika a ekonómia u vybraných predstaviteľov inštitucionalizmu, neoinštitucionalizmu a novej inštitucionálnej ekonómie - Vongrej, Marián
Podstata inštitucionalizmu a neoinštitucionalizmu. Hlavní predstavitelia a ich pohľad na etiku v ekonomickej teórii a praxi. Predstavitelia novej inštitucionálnej ekonómie a ich tvrdenia.