Zákon o odpadoch prijímali búrlivo - Dočkal, Miroslav
Od roku 20216 začne na Slovensku platiť nový Zákon o odpadoch. Hlavným cieľom zákona je zvýšiť mieru recyklácie a znížiť množstvo odpadu končiaceho na skládkach, ktoré je na Slovensku veľmi vysoké. Organizácie zodpovednosti výrobcov a ich úlohy. Spoločnosť Natur-Pack.