Malý formát, veľká príležitosť - Kris, Richard
Maloobchodný gigant Carrefour testuje nový tzv. convenience formát. Pod názvom Bon app! otvoril v Paríži dva obchody, každý s predajnou plochou 50 metrov štvorcových. Ich zameraním je tzv. snacking (malé chuťovky na zahryznutie počas dňa) a jedlo na cestu. Iba potraviny pripravené priamo na jedenie.