Slováci kupujú viac čaju, menej kávy - Raševová, Kristína
Hoci spotrebitelia kupujú menej kávy ako pred rokom, obchodníci to nijako zvlášť nepocítili. Stúpa predaj kávovarov a kávových kapsúl. V kategórii čaju sa darilo najmä bylinkovým čajom a výrobcovia nepretržite zásobujú trh novinkami. Výber noviniek na trhu.