Zmeny v zákone č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve od 1. júla 2015 pre subjekty verejnej správy - Šabíková, Ingrid
Delenie subjektov verejnej správy do skupín: ústredná správa, územná samospráva, špeciálna skupina verejnej správy, ostatné subjekty (cudzie). Osobitosť výkazníctva štátnej správy a samosprávy - zostavovanie konsolidovanej a súhrnnej účtovnej závierky verejnej správy. Ukladanie konsolidovaných účtovných závierok do Registra účtovných závierok.