Appropriateness of Two Inventories Measuring Intuition (the PID and the REI) for Slovak Population - Ballová Mikušková, Eva
Skúmanie vhodnosti metód na meranie intuície (preferencia k intuícii a deliberácii - PID, racionálno - experienciálny inventár - REI) pre slovenskú populáciu.