Nehnuteľnosť na predaj v účtovníctve rozpočtovej a príspevkovej organizácie - Šabíková, Ingrid
Praktický príklad účtovania nehnuteľnosti obstaranej za účelom predaja v rozpočtovej a príspevkovej organizácii.