Špecifiká v účtovaní nákladov v štátnej rozpočtovej organizácii - Šabíková, Ingrid
Charakteristika rozpočtovej organizácie podľa zákona o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Účtovanie nákladov z odvodu príjmov štátnej rozpočtovej organizácie. Účtovanie nákladov z odvodu príjmov obecnej rozpočtovej organizácie.