Možnosti vzdelávania v znalostnej spoločnosti - Cárachová, Magdaléna
Chrakateristika znalostnej spoločnosti. Vzdelávanie v znalostnej spoločnosti. Celoživotné vzdelávanie. Elektronické vzdelávanie (e-learning). Výhody a nevýhody e-learningu. Budúcnosť vzdelávacích technológií. Trendy v oblasti e-learningu.