A debt sustainability analysis of the Czech Republic and the Slovak Republic: a non parametric approach - Farkašovský, Vlastimil
Analýza udržateľnosti verejného dlhu k HDP a primárnej bilancie k HDP v Českej a Slovenskej republike na základe odhadu až do roku 2022. Miera inflácie a priemerná doba splatnosti dlhu. Metódy a riešenia udržateľnosti verejného dlhu.