Význam sociálnych inovácií v procese formovania sociálnej kvality - Antalová, Mária, 1952-
Identifikácia špecifických rysov sociálnej kompetentnosti ako kondicionálneho faktora sociálnej kvality, na základe ktorých by bolo možno odvodiť základné charakteristiky pracovníka v novej forme spoločnosti, a poukázať na významný prínos sociálnych inovácií v procese spoločenských zmien. Sociálna kvalita a jej faktory. Dimenzie ľudského kapitálu. Význam inovácií v procese formovania sociálnej kvality. Metodika kvantifikácie sociálnych inovácií. Kvantifikácia sociálnych inovácií prostredníctvom projektov.