Vývoj služieb zamestnanosti v Rakúsku - Barta, Michal
Príspevok predstavuje vývoj služieb zamestnanosti v Rakúsku od roku 1994, ktorý sa považuje sa revolučný pre oblasť zamestnávania v Rakúsku. Postupný prechod historickým vývojom poukazuje na kľúčové etapy pre smerovanie. Momentálny stav rakúskych služieb zamestnanosti a inštitucionálne zabezpečenie v krajine.