Dependency of return on equity and use of finance sources in building companies in V4 countries - Růčková, Petra
Zhodnotenie funkčnej závislosti medzi použitými finančnými zdrojmi a miera návratnosti vlastného kapitálu vo vybranej vzorke stavebných podnikov v krajinách Vyšehradskej štvorky (V4). Využívanie externých zdrojov financovania a ich vplyv na návratnosť vlastného kapitálu.